Life-time söker erfarna frilansjournalister

Life-time har i drygt fem år stått för kunskap och fördjupning inom läkemedelsrelaterade hälso- och sjukvårdsfrågor. Nu söker vi fler skribenter med erfarenhet inom hälso- och sjukvård och Life Science.

Life-time arbetar i dag tillsammans med flera mycket erfarna skribenter. Vi söker nu fler frilansjournalister med erfarenhet av nyhetsrapportering inom hälso- och sjukvårdssektorn. Vi söker dig som är drivande och som både kan ta dig an beställda uppdrag och komma med egna uppslag och idéer. Du bör ha jobbat minst under några år som anställd eller som frilans för medier inom sektorn, och ha goda kunskaper om det svenska hälso- och sjukvårdssystemet. En av de skribenter vi söker får gärna jobba med norra Sverige som bas.

Vi strävar efter långsiktiga relationer och söker därför dig som kan ta uppdrag kontinuerligt under en längre tid.

Vid intresse, kontakta:

Kent Björkqvist, redaktör Life-time
kent.bjorkqvist@lif.se
070-7776551

Om Life-time

Life-time är en redaktionell mediekanal för nyheter, fördjupning och omvärldsbevakning. Life-time består av en webbtidning, ett nyhetsbrev som utkommer cirka varannan vecka, samt ett tryckt magasin som distribueras några gånger per år. Vi bevakar och debatterar läkemedelsrelaterade hälso- och sjukvårdsfrågor i vid mening. Vi står för kunskap, fakta, olika perspektiv, fördjupning och omvärldsbevakning om viktiga frågor för sjukvården i dag och i framtiden.
Life-time publicerar dagligen redaktionella artiklar i webbtidningen. Nyhetsartiklarna skrivs av mycket erfarna frilansjournalister. Ledarartiklar skrivs av företrädare från Lif, och krönikor av ledande personer med insyn och erfarenhet av hälso- och sjukvårdspolitiska frågor.

Life-time ges ut av branschorganisationen Lif – de forskande läkemedelsföretagen. Ansvarig utgivare för Life-time är Peter Leander, chef politik och kommunikation, Lif.
www.lif.se