Men syftet med och uppdraget för Life-time kvarstår oförändrat sedan vi startade i mars 2012. Life-time är en redaktionell mediekanal som beskriver och debatterar läkemedelsrelaterade hälso- och sjukvårdsfrågor i vid mening. Vi står för kunskap och fördjupning om viktiga frågor för hälso- och sjukvården och för Life Science-branschen i dag och i framtiden.

Vi ställer mycket höga kvalitetskrav på de artiklar och videointervjuer som publiceras, och det är mycket glädjande att några av Sveriges mest erfarna journalister inom hälso- och sjukvårdsområdet är regelbundna skribenter för Life-time. Vi ägs av Lif – de forskande läkemedelsföretagen och det är företrädare för Lif som skriver våra opinionsbildande ledarartiklar.

Jag hoppas att du också gillar nya Life-time. Om du har några frågor om oss, eller vill tipsa om något som vi borde rapportera om, skriv då gärna ett mail. Om du inte redan får vårt nyhetsbrev, som vi skickar ut en gång i veckan, klicka då på knappen Prenumerera högst upp på hemsidan.

 

Vänliga hälsningar,

Kent Björkqvist
Redaktör, Life-time
kent.bjorkqvist@lif.se